Bunny Hop

 

2-4 spelers 4+ 15 minuten

 

Uitgever : Ravensburger

In het spelletje Bunny Hop krijgt iedere speler vier konijntjes. Met deze konijntjes probeert hij zo snel mogelijk de heuvel te beklimmen om zo bij de grote wortel te komen. Wie als eerste met één van zijn konijntjes boven is, wint het spel.

Tijdens zijn beurt, neemt de speler een kaart. Hierop staat hoeveel vakjes hij mag vooruit springen. Dit kan één, twee of drie zijn. Een vakje waar al een ander konijntje op staat, wordt niet meegeteld. Wanneer de speler met zijn konijntje op een vakje met een konijnenpijp eindigt, wordt dit konijntje uit het spel genomen. Daarom moeten de spelers goed kijken en nadenken welk van hun konijntjes ze het best zullen verzetten.

Het leuke aan het spel Bunny Hop is dat de konijnenpijp waar de dieren kunnen invallen voortdurend verschuift. Telkens wanneer er een kaart met een wortel getrokken wordt, moet er aan de grote wortel boven op de top van de heuvel gedraaid worden. Als je pech hebt, komt jouw konijntje dan net in een put terecht!

Het materiaal van het spelletjes Bunny Hop ziet er zeer mooi uit en nodigt meteen uit om het spel te spelen. De berg die de konijntjes op moeten, is gemaakt in 3D.

 


Ravensburger spellen kopen bij Spelmagazijn